ΠΟΛΙΤΗς

Εφιαλτικές μέρες και νύχτες για το Μάτι της Νέας Μάκρης.........................Ιστοσελίδα για κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα....................Νοέμβριος 2018...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

πολίτης //ουσιαστικό // κάτοικος πόλης που έχει πολιτικά δικαιώματα, ελεύθερος πολίτης |με γεν. |αντ. του ἰδιώτης |αντ. του ξένος 2. συμπολίτης |φρ. ἀγαθός πολίτης, χρηστὸς πολίτης, αντ. κακὸς πολίτης, πονηρὸς πολίτης |φρ. φύσει, γένει πολίτης=από τη γέννησή του ελεύθερος πολίτης |φρ.ποιῶ ή ποιοῦμαι τινά πολίτην=πολιτογραφώ, δίνω σε κπ. τα δικαιώματα ελεύθερου πολίτη Β. |το ουσ. ως επίθ. αυτός που ανήκει στην πόλη //Βασικό Λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μετάφραση [Translate]


Το περιστέρι της Ειρήνης, Pablo Picasso // για τον Άνθρωπο, την ειρήνη στον κόσμο, λέμε όχι στους πολέμους και στη βία από άνθρωπο σε άνθρωπο ...make love not war - κάντε έρωτα όχι πόλεμο....
Οι Λαϊκοί Αγώνες για μια ανθρώπινη κοινωνία σήμερα- αλλά και την απελευθέρωση της Χώρας μας από την τρόικα και το ΔΝΤ είναι συνέχεια του Εθνικό-απελευθερωτικού Αγώνα του 1821...αλλά και του 1940...

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Βόλος: Σιγεί μετά από 65 χρόνια η ΕΡΑ Βόλου
Από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης, λίγο μετά την ανακοίνωση της κυβέρνησης για κλείσιμο της ΕΡΤ, πολίτες του Βόλου, εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων, αλλά και τοπικών συλλόγων και οργανώσεων, άρχισαν να συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Βόλου. Εντονότατες είναι οι αντιδράσεις και στη Μαγνησία από το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Οι πολίτες που παρέμειναν για αρκετές ώρες στο χώρο του τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού –που επί 60 και πλέον χρόνια κράτησε ψηλά την σημαία της αντικειμενικής ενημέρωσης- καυτηρίαζαν την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης και τόνιζαν πως ο «ξαφνικός θάνατος» της ΕΡΤ είναι πλήγμα στη Δημοκρατία.

«Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Ούτε η Χούντα δεν έκλεισε τα δημόσια Μέσα Ενημέρωσης» έλεγαν χαρακτηριστικά.

Από νωρίς το μεσημέρι εκπρόσωποι της πόλης, εκπρόσωποι φορέων, απλοί πολίτες εξέφραζαν με δημόσιες δηλώσεις τους την αντίδρασή τους στην απόφαση της κυβέρνησης και «τα εμπαθή» -όπως τα χαρακτήριζαν αρκετοί- λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου κατά την επίσημη ανακοίνωση του κλεισίματος της ΕΡΤ.
Το Δίκτυο της ΕΡΑ Θεσσαλίας είχε τα τελευταία χρόνια συνεχή και έγκυρη ενημέρωση από νωρίς το πρωί έως το απόγευμα – καθημερινά- σε πανθεσσαλικό επίπεδο. Η πολυφωνία χαρακτήριζε την παρουσία του στο δημόσιο λόγο της ενημέρωσης.
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Βόλου είναι από τους παλαιότερους της χώρας. Ιδρύθηκε το 1948 και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί σε ένα παραδοσιακό ξύλινο σπιτάκι «την παράγκα», όπως την αποκαλούν οι βολιώτες. Εκτοτε δεν σίγησε ποτέ. Η απόφαση της κυβέρνησης τώρα «φιμώνει» μία από τις ελάχιστες ελεύθερες και αδέσμευτες φωνές της τοπικής και περιφερειακής ενημέρωσης.
Η ΕΡΑ Δίκτυο Θεσσαλίας και ο τοπικός σταθμός εκπέμπουν συνεχώς πρόγραμμα με δηλώσεις εκπροσώπων φορέων της Μαγνησίας και πολιτών. Πολλές και οι γραπτές ανακοινώσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Βόλου (20 συνολικά άτομα) δηλώνουν αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν την «παράγκα» την περιουσία του τοπικού Ραδιοφώνου και ζητούν να ανακληθεί η απόφαση της κυβέρνησης.

Ο Δήμαρχος Βόλου
Ο Πάνος Σκοτινιώτης τονίζει πως «το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αποτελεί πλήγμα στη Δημοκρατία, την πολυφωνική ενημέρωση και τον πολιτισμό.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βόλου τονίζει τα ακόλουθα: «Η απόφαση της κυβέρνησης, και μάλιστα με συνοπτικές και αυταρχικές διαδικασίες, για κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και απόλυση των εργαζομένων σε αυτή, αποτελεί σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία, την πολυφωνική ενημέρωση και τον πολιτισμό.
Όταν το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου μόλις χθες αποδέχθηκε πρότασή μας και εξέδωσε ψήφισμα ενάντια στην κατάργηση ή συγχώνευση νομικών προσώπων των Δήμων, ιδιαίτερα σε τομείς παροχής κοινωνικών υπηρεσιών και διαχείρισης δημόσιων κοινωνικών αγαθών, δεν περιμέναμε ότι η κυβέρνηση είχε ήδη αποφασίσει να σιγήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τον ελληνικό λαό.
Στεκόμαστε ιδιαίτερα στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι περιφερειακοί ραδιοφωνικοί σταθμοί της ΕΡΑ στην περιφερειακή ανάπτυξη και τη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας. Ειδικά για το Βόλο, το κλείσιμο του ιστορικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης μας, με τη μεγάλη παράδοση στην αντικειμενική πληροφόρηση και την ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και της πολύπλευρης δράσης της τοπικής κοινωνίας, αποτελεί οδυνηρή εξέλιξη.
Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσοι αξιώνουν από την κυβέρνηση να μην επιμείνει στην απόφασή της και στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που δεν έχουν καμία σχέση με όσα φαινόμενα σπατάλης και κακοδιαχείρισης καταγγέλλονται. Η αναγκαία αναδιοργάνωση και ο εξορθολογισμός της ΕΡΤ σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να οδηγήσουν την Ελλάδα να είναι η μοναδική, ίσως, χώρα του κόσμου χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση».


Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας
Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας αναφέρει:

Το απόγευμα της Τρίτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα ρίξει το σήμα της ΕΡΤ τα μεσάνυχτα, χωρίς να διευκρινίσει αν και πότε θα ξαναλειτουργήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση. 2.656 εργαζόμενοι απολύονται. Χωρίς ντροπή, σαν να πρόκειται για το δικό τους μαγαζί, αποφάσισαν και πράττουν αυτό που μόνον χούντες έχουν επιβάλλει. Η 19η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που φιμώνει την δημόσια ραδιοτηλεόραση, μαζί και τους περιφερειακούς σταθμούς, και αυτόν του Βόλου, πρέπει να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι για τον ελληνικό λαό, που τον θέλουν αποπροσανατολισμένο και έρμαιο στα συμφέροντα της διαπλοκής. Το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι πράξη ενάντια στην πολυφωνία. Είναι επίσης θέμα Δημοκρατίας. Την θυσιάζουν, μαζί με τους εργαζόμενους σε αυτήν, στον μνημονιακό βωμό, νομίζοντας ότι είναι εύκολη λεία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων που αντιστέκονται με τον τρόπο που γνωρίζουν καλύτερα: τα μικρόφωνά τους είναι το όπλο τους ενάντια στην καταστροφική πολιτική που ασκεί μια κυβέρνηση που άλλα έταξε κι άλλα κάνει.

Που εφαρμόζει το «δόγμα του σοκ», σήμερα στην ΕΡΤ κι αύριο σε όλους μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαγνησίας καλεί όλους τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό των εργαζόμενων της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που πετιούνται στον δρόμο με μια παράνομη και αντισυνταγματική απόφαση, απαιτώντας ταυτόχρονα το δικαίωμά τους στην αντικειμενική και ποιοτική ενημέρωση και στον πολιτισμό.
Απαιτώντας επίσης το δικαίωμά τους να ζουν σε μια χώρα με δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτός ο αγώνας, αν το πιστέψουμε και το θελήσουμε, μπορεί να βάλει φραγμό στην πολιτική της διεθνούς και της εγχώριας τρόικας.
Ως εδώ και μη παρέκει

Η Μ. Χρυσοβελώνη
Σχολιάζοντας την σημερινή δημοσίευση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για το προσωπικό των ΝΠΙΔ του Δημοσίου και την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για το κλείσιμο της ΕΡΤ, η αναπλ. Γραμματέας της Κ.Ο, Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για ακόμη μια φορά η Συγκυβέρνηση επέδειξε σήμερα πολιτική δειλία. Από την μια είδαμε την δημοσίευση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία παρακάμπτει τη Βουλή προκειμένου να απολύσει με υπουργικές αποφάσεις εργαζομένους των καταργούμενων/συγχωνευόμενων δημόσιων επιχειρήσεων. Από την άλλη μεριά ακούσαμε τα κλαψουρίσματα του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σημερινό κλείσιμο της ΕΡΤ.
Θυμίζω εδώ ότι με νόμο του (άρθρο 66 του ν.4002) το ίδιο το ΠΑΣΟΚ τον Αύγουστο του 2011 είχε προγράψει οριστικά την ΕΡΤ με τρόπο ρητό, ο οποίος δεν άφηνε καμία αμφιβολία για τις πραγματικές προθέσεις της τότε μνημονιακής κυβέρνησης.
Σήμερα το ΠΑΣΟΚ απλώς κλαψουρίζει και κρύβεται πίσω από τον κ. Σαμαρά για να κοροϊδέψει την κοινωνία. Το μόνο που καταφέρνει έτσι ο κ. Βενιζέλος είναι να επιβεβαιώνει την απόλυτη αδυναμία του, οδηγώντας το ΠΑΣΟΚ στην οριστική εξαφάνιση.
Σε ό,τι αφορά τον κ. Σαμαρά θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έκλεισε την δημόσια ραδιοτηλεόραση, δωρίζοντας παράλληλα άδεια εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας στον Γιώργο Καρατζαφέρη για το ιδιωτικό του κανάλι!».

Το ΚΚΕ
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από το Γ. Λούμα μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και τον Απ. Νάνο μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και Δημοτικό Σύμβουλο Βόλου βρίσκονται στο κτίριο της ΕΡΑ στον Αγ. Κωνσταντίνο για να μεταφέρουν την έμπρακτη αλληλεγγύη του ΚΚΕ στους εργαζόμενους, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμό της ΕΡΤ.

ΤΟ Ε.Κ. Βόλου

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου καλεί την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει στο κλείσιμο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης και να βάλει τέλος σε αυτή την επιζήμια, για την ΕΡΤ και τους εργαζόμενούς της, σεναριολογία. Στην παρούσα κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας, τα ζητήματα ενημέρωσης και επικοινωνίας έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία και ενδιαφέρον για τα συνδικάτα, τους εργαζόμενους και τον Έλληνα φορολογούμενο, που πληρώνουν για να έχουν μια ελεύθερη και αντικειμενική δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία.
Θεωρούμε την Κρατική Τηλεόραση και τους εργαζόμενους σε αυτήν έναν Οργανισμό, ο οποίος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και να αναπτύσσεται για το καλό των πολιτών και όχι των κρατικών και κομματικών μηχανισμών, προωθώντας τις δημοκρατικές αρχές της ισότητας στην πρόσβαση, της πολυφωνίας και της ενημέρωσης. Το ΕΚΒ συνεχίζει να υπερασπίζεται τον δημόσιο χαρακτήρα της ΕΡΤ, και τον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι.

Το ΠΑΜΕ
Αντιπροσωπεία συνδικαλιστών αποτελούμενη από τους Κώστα Στεργίου, πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, Χρυσούλα Τασολάμπρου, μελος του Δ.Σ. του Σωματείου Επισιτισμού, Καρυδάκη Εύη και Τσαλούχα Θεόδωρο, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και άλλοι συνδικαλιστές, μαζί με εργαζόμενους των σωματείων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, βρίσκονται στο κτίριο της ΕΡΑ Βόλου για να εκφράσουν τη συμπαράσταση του ταξικού κινήματος στους εργαζόμενους της ΕΡΤ απαιτώντας να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση για το κλείσιμο – ιδιωτικοποίηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει την κυβέρνηση που με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου που αποφάσισε επιδιώκει το κλείσιμο δημόσιων οργανισμών και φορέων. Μεταξύ αυτών κινδυνεύει με κλείσιμο και η ΕΡΤ. Αποτέλεσμα αυτής της απαράδεκτης και αντεργατικής απόφασης θα είναι η απόλυση χιλιάδων εργαζομένων. Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όλων των δημόσιων φορέων. Να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίσταση τους απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας

Ο Κ. Πουλάκης
Με αφορμή το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε σήμερα, ο Κώστας Πουλάκης, μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, βρέθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, συμπαραστεκόμενος στους εργαζόμενους που αντιδρούν, και έκανε την ακόλουθη δήλωση :

«Το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα από την κυβερνητική τρόικα, μόνο με την περίοδο της Χούντας μπορεί να συγκριθεί. Η φίμωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, το κλείσιμο των δομών και των υπηρεσιών της, που έφερναν υψηλής ποιότητας ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολιτισμό σε κάθε άκρη της χώρας, αποτελεί ανεπανόρθωτο πλήγμα για την ίδια τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι πάνδημη και δυναμική. Οι δημόσιες ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός, τα κτήρια, το αρχείο και το σύνολο των ενημερωτικών, πολιτιστικών και άλλων δραστηριοτήτων της ΕΡΤ αποτελούν κοινό κτήμα όλης της ελληνικής κοινωνίας. Δεν θα επιτρέψουμε να φιμωθούν ούτε να παραχωρηθούν σε ιδιωτικά συμφέροντα, φίλους και διαπλεκόμενους με το σάπιο και καταρρέον πολιτικό σύστημα. Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και όλων των πολιτών που διεκδικούν ένα δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, πηγή αντικειμενικής και ανεξάρτητης ενημέρωσης και πολιτισμού».

Ο Κ. Καρτάλης
Ο πρ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης δήλωσε: «Η απόφαση της διακοπής λειτουργίας, ουσιαστικά της κατάργησης της ΕΡΤ αποτελεί μνημείο αυταρχισμού και περιφρόνησης στους θεσμούς, στους εργαζομένους, στο δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης, στο κράτος δικαίου. Είναι άλλο πράγμα ο εξορθολογισμός της ΕΡΤ ώστε να λειτουργεί χωρίς να δημιουργεί παθητικό στη χρήση της και άλλο πράγμα ο τελεσιγραφικός «ξαφνικός» θάνατος της. Η ανικανότητα της Κυβέρνησης, και ειδικότερα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, να υλοποιήσει την αναδιάρθρωση του Δημοσίου, το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα κινητικότητας αλλά και τη λειτουργία των πειθαρχικών συμβουλίων που θα απομάκρυναν αυτούς που πραγματικά θα έπρεπε, δηλαδή τους επίορκους, οδηγεί με αδιανόητη ευκολία σε μία τραγική εξέλιξη για 2650 οικογένειες. Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία οι Υπουργοί αποκτούν το δικαίωμα να κλείνουν φορείς του Δημοσίου με μία υπογραφή πρέπει άμεσα να ανακληθεί.»


Ο ΠΣΑΤ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του στο κλείσιμο της ΕΡΤ. Δε νοείται σοβαρό και δημοκρατικό κράτος χωρίς δημόσια τηλεόραση και ραδιοφωνία. Το κλείσιμο της ΕΡΤ θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα, πέραν των χιλιάδων εργαζομένων που χάνουν την δουλειά τους, στην ενημέρωση και τη δημοκρατία.
Ο όποιος εξορθολογισμός απαιτείται όπως επικαλείται η κυβέρνηση μπορεί να γίνει με την δημόσια ραδιοτηλεόραση να λειτουργεί.
Ο ΠΣΑΤ καλεί την κυβέρνηση να ανακαλέσει το «λουκέτο» στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση και να κρατήσει ανοιχτή την ΕΡΤ την οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός και έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Καλεί όλους τους εργαζόμενους στον Τύπο και όλους τους έλληνες πολίτες να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.

Η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας 
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ και τον αγώνα που δίνουν ώστε να μην επιτρέψουν να σιγήσει η δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπως προβλέπουν τα σχέδια της κυβέρνησης. Η απόφαση της για «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ, δεν πρόκειται να περάσει. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας καταγγέλλει την πρωτοφανή ενέργεια της τριτοκομματικής κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ με πράξη νομοθετικού χαρακτήρα, καταφέρνοντας σοβαρό και πολύπλευρο πλήγμα στη λειτουργία της δημοκρατίας.

Κύριος εκφραστής της απαράδεκτης από όλες τις πλευρές ενέργεια, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και «συνάδελφος μας!!!»  Κεδίκογλου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν και διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει απόφαση για κλείσιμο της ΕΡΤ.
Σήμερα στο «διάγγελμα» του μίλησε για σκάνδαλα και ατασθαλίες χωρίς να παραθέσει ούτε ένα στοιχείο, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Τονίζουμε πως ενδεχόμενο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης αποτελεί τεράστιο πλήγμα στη δημοσιογραφία στην ελεύθερη έκφραση, τον πολιτισμό και στερεί από τους πολίτες το δικαίωμά τους σε αξιόπιστη, ισορροπημένη κι πλουραλιστική ενημέρωση.
Δυστυχώς η σημερινή Κυβέρνηση θα περάσει στη ιστορία ως η Κυβέρνηση που προσπάθησε να καταστήσει την Ελλάδα μέσα σε μια μέρα τη μοναδική χώρα της Ευρώπης που δεν θα έχει δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Σημειώνεται ότι σήμερα στις 11.30 το πρωί στα γραφεία της Ενωσης Συντακτών στο Βόλο θα γίνει συνάντηση των δημοσιογράφων με την διοίκηση της Ενωσης Συντακτών.

_____________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου