ΠΟΛΙΤΗς

......... Χειμωνιάτικες μέρες και νύχτες .................................Ιστοσελίδα για κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα......... ...................Φεβρουάριος 2018...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

πολίτης //ουσιαστικό // κάτοικος πόλης που έχει πολιτικά δικαιώματα, ελεύθερος πολίτης |με γεν. |αντ. του ἰδιώτης |αντ. του ξένος 2. συμπολίτης |φρ. ἀγαθός πολίτης, χρηστὸς πολίτης, αντ. κακὸς πολίτης, πονηρὸς πολίτης |φρ. φύσει, γένει πολίτης=από τη γέννησή του ελεύθερος πολίτης |φρ.ποιῶ ή ποιοῦμαι τινά πολίτην=πολιτογραφώ, δίνω σε κπ. τα δικαιώματα ελεύθερου πολίτη Β. |το ουσ. ως επίθ. αυτός που ανήκει στην πόλη //Βασικό Λεξικό της Αρχαίας Ελληνικής

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μετάφραση [Translate]

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Ένοχος για τα κάστανα με φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 61χρονο καστανά

   ΚΟΙΝΩΝΙΑ   

dias-thessaloniki.jpg

MOTION TEAM/ ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 61χρονο καστανά για την έλλειψη άδειας μικροπωλητή. Ο 61χρονος αθωώθηκε για την κατηγορία της απείθειας.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τον 61χρονο καστανά για το αδίκημα της απείθειας το οποίο προσπάθησαν να του φορτώσουν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τις προάλλες.
Ο 61χρονος βιοπαλαιστής κρίθηκε ένοχος για την έλλειψη άδειας μικροπωλητή και καταδικάστηκε σε ποινή έξι μηνών με τριετή αναστολή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεσει και να μην κληθεί να πληρώσει επιτόπου την εξαγορά της ποινής. 
Σημειωτέον ότι το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει εάν θα του δώσει άδεια μικροπωλητή, ενώ ο 61χρονος αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών της πόλης.
Παραμένουν, πάντως, αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, αλλά και ίσως να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι σε έναν ανήμπορο βιοπαλαιστή, ενώ φρόντισαν, στη συνέχεια, να του φορτώσουν και το αδίκημα της απείθειας.

___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου